Dobrodošli!

Cedra Lesene hiše s.p. se vam zahvaljuje za obisk. V našem podjetju gradimo hiše iz ročno obdelanih brun kanadske cedre za stranke po Sloveniji in njenih sosednjih državah. Naše podjetje je specializirano za gradnjo različnih vrst brunaric, vključno s hišami iz ročno obdelanih brun, lesenih stebrov in prečk, lesenih okvirov, piece-en-piece (uporaba krajših lesnih delov), fuzijo in spojev na način lastovičjega repa (dovetail). Prav tako dobavljamo tudi ostale izdelke iz cedre, kot so na primer brune, letve in deske različnih oblik in dimenzij za različne namene, npr. za savne. Naš dobavitelj kanadskih hiš in ostalih izdelkov iz cedre je podjetje iz Kanade z dolgoletno tradicijo - Brian Moore Log Homes.

Vabimo vas, da obiščete našo galerijo in si pogledate lesene hiše, ki smo jih s tem podjetjem že postavili. Podjetje Brian Moore Log Homes je skupaj s svojimi predstavniki zgradilo že več kot 250 brunaric, ki se nahajajo v Evropi, Kanadi, na Japonskem, v Združenih državah Amerike, Argentini, Tajvanu in Koreji.

Hiše iz kanadske cedre so zdrave, energijsko učinkovite, kakovostne in so izraz vašega edinstvenega osebnega stila. Zagotavljajo vam varnost, udobje bivanja in prijetno počutje. Les cedre se pomembno razlikuje od ostalih vrst lesa, saj je zaradi eteričnih olj, ki jih vsebuje naravno odporen na vse vrste zajedavcev in žužkov, ki sicer uničujejo ostale vrste lesa. Je odličen naravni toplotni in zvočni izolator, uporablja pa se lahko tudi v prostorih, kjer je visoka vsebnost vlage, kot so npr. kopalnice, savne, itd.


© 2008 - 2021 Cedra s.p. | V sožitju z naravo | ^Na vrh^ | English
Produkcija: NuLab d.o.o. | Razvito v skladu s standardi XHTML in CSS