Naše storitve

Na vašo željo vas obiščemo na domu, vam predstavimo način gradnje, pokažemo načrte in slike lesenih hiš in prisluhnemo vašim željam. Nekatere naše stranke izberejo enega izmed obstoječih načrtov, ki ga lahko seveda tudi prilagodimo, nekateri izmed naših kupcev pa želijo svoj načrt na podlagi skice ali nekaj izrezkov iz revij. V vsakem primeru upoštevamo v naših načrtih vse krajevne predpise o gradnji. To pomeni, da vašemu arhitektu pomagamo pri predložitvi načrtov za pridobitev vseh dovoljenj za gradnjo pri pristojnem uradu v vašem mestu.

Vaše želje posredujemo našemu arhitektu v Kanadi in začetne skice vam bodo na voljo že v 2 tednih. Vse končne načrte vam izdelamo v roku 2 mesecev. Vendar potrebuje večina strank približno leto dni, da razišče, koliko jih bo stala gradnja novega doma.

Ko naši potencialni kupci dobijo ponudbo, se lahko odločijo za nakup našega izdelka. Ugotovili smo, da nekatere stranke skrbi, ali bodo uspešno zaključili projekt. Pri tem jim nudimo pomoč. Poskrbimo za svetovanje pri gradnji in pri vodenju projekta. Lahko vam svetujemo pri izbiri ali pa vam pošljemo tudi arhitekta, ki se ukvarja s končno gradnjo in opremo kanadskih lesenih hiš. Dogovorimo se o tem, kdaj bi naša stranka želela hišo postaviti in se njihovim željam prilagodimo. Naše kanadsko podjetje leseno hišo najprej v celoti postavi v Kanadi in zagotovi, da so vsi sestavni deli v celoti kakovostno in natančno izdelani. Nato podjetje v zato predvidenih kontejnerjih pošlje vse sestavne dele z ladjo do Luke Koper. Prevoz kontejnerjev iz Luke Koper do gradbišča zagotovi naše podjetje Cedra s.p. Z nami se tudi dogovorite o plačilu ustreznih davkov, carin in stroškov pretovarjanja, ki jih lahko plačate preko našega podjetja ali pa za plačilo poskrbite sami.

Naša gradbena ekipa vam hišo postavi in poskrbi, da lahko izvajalec splošnih del vgradi zaključne materiale v vaše domove. Prečni trami na tleh so načrtovani tako, da ustvarijo ravno površino za polaganje poda. Kjer se leseni okvir stika s strešnimi tramovi naredimo zareze, da se z lahkoto povežejo skupaj. Kuhinjske stene se lahko zravnajo, kar prihrani več prostora v notranjosti in zmanjša čas montaže. Zvrtamo luknje za električne vode in izrežemo odprtine za električne vtičnice. Ustvarimo tudi zareze za notranje pregradne stene ter tla. V skladu z navodili izbranega proizvajalca izrežemo tudi odprtine za okna in vrata, ki nato omogočijo nadaljnjo vgradnjo. Montiramo tudi tesnilo SOF Seal P v prečne utore, vsi kosi pa so jasno označeni, kar zmanjša čas sestave in je ključno, če se želimo izogniti visokim stroškom za uporabo žerjava. Vgradimo tudi vse potrebne železne dele. Veliko naših strank se poleg tega odloči za lesene stopnice in ograje.

Podjetje Cedra s.p. poskrbi tudi za streho, vključno z lesarskimi deli. Delamo z vsemi kvalitetnimi vrstami kritine na slovenskem trgu, odvisno od želja posameznih strank. Za vse vrste imamo tudi ateste in strokovno usposobljene ljudi, za svoje delo pa nudimo tudi garancije.

Posamezne vrste kritin so na ogled v trgovini »Krovstvo in kleparstvo Borovnik« v Vitanju. Če želite prebrati več o strehah in krovstvu ter si primere naših kleparskih del tudi ogledati, obiščite spletno stran podjetja Kleparstvo in krovstvo Borovnik.

Vabimo vas, da obiščete naše vzorčne hiše, nas pokličete in videli boste, da v našem podjetju skrbimo za odličnost. Upamo, da nas boste izbrali, da zgradimo vaš novi dom.


© 2008 - 2021 Cedra s.p. | V sožitju z naravo | ^Na vrh^ | English
Produkcija: NuLab d.o.o. | Razvito v skladu s standardi XHTML in CSS